DUNO JO11-6 behoudt koppositie door winst op Quick

6 december 2016 0:00

DUNO JO11-6 - Quick JO11-10: 4-0
Vandaag vond El Classico plaats tussen Barcelona en Real Madrid, maar ik bedoel natuurlijk Duno JO11-6 tegen Quick JO11-10 want deze teams staan bovenaan: DUNO vanwege een beter doelsaldo zelfs helemaal bovenaan.

Het team, zonder Aaron die helaas afwezig was, begon sterk want Adam scoorde rechtstreeks uit een corner van Lukie de 1-0. De keeper pakte de bal weliswaar klemvast maar de scheidsrechter zag gelukkig dat dat achter doellijn gebeurde. Deze actie van Adam leverde zelfs een wave op bij de ouders langs de lijn. Bijna werd het 2-0 maar Shivano kopte net naast, na een mooie voorzet van Boy. En het was Boy zelf die even later met een harde knal toch 2-0 scoorde. Daarna kakte het team wat in, al kreeg keeper Dylan het niet echt druk.

Coach Fouad schudde de boel in de rust even wakker; want hij vond dat er te weinig bewogen werd, al kon dat ook aan de temperatuur liggen want het was vrieskoud. Fouad besloot na de rust lekker door te wisselen en alleen Semm mocht de hele tweede helft in de goal blijven staan. Rachel, onze captain en laatste vrouw, stoomde af en toe mee op naar voren, Abel gooide zijn slidings eruit, Kevin en Dylan speelden scherp en geconcentreerd en het was Shivano die met een slim passje Boy bereikte die hard en laag in de hoek de 3-0 maakte. Daarna werd het nog even spannend maar Adam redde tot 2 keer toe op de doellijn. De laatste actie van de wedstijd was van Shivano die de 4-0 scoorde in de rebound na een actie van Boy. Een geweldige uitslag en JO11-6 staat nu dan echt helemaal bovenaan. Ga zo door jongens en meid!