DUNO E6: samenspel is sleutel tot overwinning

17 september 2014 0:00

DUNO E6 –Quintus E4 8-2 zaterdag 13 september 2014

Zaterdagochtend waren de mannen van Duno E6 al vroeg uit de veren, want om 08.30 uur stonden zij thuis klaar voor de wedstrijd tegen Quintus E4.Met Dean in het doel hield hij al snel een eerste doelpunt tegen. Met Sandro op het middenveld wordt er goed verdedigd.Duno E6 zijn erg sterk aan het overspelen met als resultaat dat Vergilio en Younes scoren in de eerste 15 minuten. Ondanks het vele balbezit van Duno, krijgt Quintus een kans en scoren. Duno laat het er niet bij zitten en Ali scoort 3-1.Wanneer Quintus balbezit heeft, pakt Koray de bal van de tegenpartij en speelt naar Amin, die 3 spelers voorbij speelt. Bij deze aanval verliest hij toch de bal en Quintus scoort 3-2.Net voor de rust maakt Younes van Duno 4-2. In de tweede helft staat Vergilio in doel.

Met een aantal corners voor DUNO en een vrije trap voor Ali, omdat hij onderuit gehaald werd, maakt hij met deze vrije trap een doelpunt, 5-2. Kort daarna maakt Ali 6-2, met zijn sterke kwaliteit spelers voorbij de pingelen.Quintus is steeds minder aan bal. Kenan en Sandro op het middenveld verdelen het spel mooi en Rehan krijgt de bal en speelt over aan Ali en die scoort 7-2. Met nog steeds het meeste balbezit geeft Vergilio een mooie voorzet aan Younes en die scoort het laatste doelpunt 8-2. De mannen van E6 hebben ook, net als de vorige wedstrijd, laten zien dat samenspel de sleutel is tot een overwinning!