De mannen van DUNO E6 hebben weer een spannende wedstrijd gespeeld en waren duidelijk meer aan bal

1 oktober 2014 0:00

Velo E11– DUNO E6 5-5, zaterdag 27 september 2014 Om 10.10 uur, 5 minuten eerder dan gepland, start de wedstrijd Velo E11 tegen Duno E6. Vergilio staat op doel en, helaas, binnen 5 minuten scoort Velo. Duno wordt wakker en valt aan met Rehan die voorzet en Kenan die scoort, 1-1. Duno heeft veel balbezit en Ruben speelt langs de lijn 2 tegenspelers voorbij en zorgt voor een kans voor Duno. Hier komt een vrije trap uit die Ali neemt en Kenan scoort! 1-2. Na een ingooi van Duno, verliezen zij de bal en scoort Velo, 2-2. Duno is veel aan bal. Sandro sprint langs de buitenlijn en zet voor aan Ali, met helaas balverlies. Velo aan de bal en de verdediging kan van Duno is nihil, dus Velo kan scoren, 3-2. Duno laat het er niet bij zitten en spelen goed over en Ruben is in gevecht met 2 tegenspelers en gaat die voorbij en speelt over aan Koray die weer passt naar Ali. Hij gaat 2 spelers voorbij en mist doel. De volgende aanval is via Rehan, die Younes aanspeelt en Kenan laat scoren, 3-3! Na de rust staat Kenan op doel. Vergilio valt aan en krijgt een tackle, een vrije trap die Sandro neemt. Bal wordt veld in getrapt en Rehan pakt deze op langs de lijn en wint 2 duels. Speelt daarna over aan Ali, door naar Younes, terug naar Ali en die scoort, 3-4. Duno blijft veel in balbezit. Sandro en Dean verdedigen goed. Hoekschop voor Velo wordt door Dean gered en schiet het veld in. Amin sprint langs de lijn spelers uit naar Koray die goed overspeelt. Ondanks het vele balbezit van Duno scoort Velo, 4-4. Duno scoort nogmaals door Vergilio en Velo maakt aan het einde van de wedstrijd 5-5. De mannen van de E6 hebben weer een spannende wedstrijd gespeeld en waren duidelijk meer aan bal. Op naar weer een overwinning de volgende keer!