Dankzij 10-8 zege op RAS stijgt DUNO E7 naar tweede plaats

30 september 2013 0:00

DUNO E7 - RAS E3

Op deze mooie zaterdag mocht de E7 van Duno het opnemen tegen RAS E3. Na enkele minuten was al duidelijk dat deze wedstrijd niet zo makelijk zou gaan verlopen als de vorige wedstrijd tegen Quick, waarvan met 17-1 werd gewonnen.

RAS was duidelijk beter opgewassen tegen onze E7 jongens, maar DUNO liet zich niet kennen en liet RAS niet op voorsprong komen! In de rust stond het al 9-6 (alhoewel ook de stand 10-5 voorbij kwam).

In de tweede helft begon iedereen duidelijk wat vermoeid te raken en vielen er dus wat minder goals. Uiteindelijk werd het 10-8, een prima uitslag en dit zorgt ervoor dat DUNO E7 nu op de tweede plaats staat in de bekercompetitie!