DUNO JO13-1 verspeelt punten tegen SEV

7 oktober 2017 0:00

DUNO JO13-1 werd vandaag verrast door een sponsoring: krat met bidons. Na de peptalk en wedstrijdbespreking staan beide teams klaar op het veld. Het weer zit vandaag niet mee we hopen dat dit het spel niet tegen gaat zitten.

Het begin van de wedstrijd is heel tam. Er gebeurt niet veel. SEV krijgt in de eerste helft aardig wat kansen. DUNO heeft mazzel dat de kansen er niet in gaan. DUNO geeft een mooie steekpass op de doorgebroken speler. Hieruit valt 1-0 voor DUNO. Yes! Ondanks dat de kopjes soms gaan hangen omdat het spel niet gaat zoals ze willen wordt DUNO wordt iets feller. Het rustsignaal klinkt en iedereen gaat de kleedkamer in.
JO13 1 SEV verdedigen
Wat er gezegd is tijdens de rust blijft in de kleedkamer. Maar DUNO speelt de tweede helft iets beter dan de eerste helft. De kansen die DUNO krijgt worden helaas niet benut of afgefloten. Nog twee minuten te gaan. Zullen we het gaan redden? DUNO vecht voor wat het waard is. SEV breekt door de verdediging, een schot.....via onderkant lat, 1-1. Jammer maar we hebben gevochten voor wat we waard zijn. Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen.