DUNO JO13-1 speelt goede wedstrijd, maar verliest van HVV

12 november 2017 0:00

Deze wedstrijd staat gepland op de zondag in plaats van zaterdag. Dus voor zondagse begrippen vroeg uit de veren. De ouders blijken er minder moeite mee te hebben dan de spelers. Zo maar een aantal spelers reacties: Nu al? Zit me haar goed? Rustaaagghhh!! Wil mijn bed!!

JO13 1 HVV aanval
Voor de wedstrijd en de warming up de kleedkamer in voor het tactische overleg. Vanaf het eerste fluitsignaal is er helaas niets van het tactische deel te zien. Niet dat er slecht gespeeld wordt, maar er wordt niet aan de afspraken gehouden. De verdediging gaat te snel in de aanval waardoor HVV mogelijkheden krijgt. Na 10 minuten valt dan ook de 0-1. Ondanks de achterstand blijft DUNO voetballen. De verdediging van HVV staat als een huis. Daar is geen doorkomen aan. HVV komt richting doel van DUNO. Het schot.....gepakt door de keeper. Door een overtreding krijgt DUNO een vrije trap. Een mooi schot maar helaas in de handen van de keeper.
JO13 1 HVV voor het goal
Tijdens de rust is het weer totaal omgeslagen. Storm en regen. De spelers waaien nog net niet uit hun shirtjes. DUNO heeft wind tegen. Dus de ballen moeten met meer kracht naar voren worden geschoten. HVV is aan de bal en gaat naar voren. De bal wordt over en weer gespeeld. HVV scoort, 0-2. DUNO vecht voor een doelpunt maar HVV geeft ze geen kans. De scheids fluit voor het eindsignaal. Ondanks het verlies heeft DUNO een goede wedstrijd gespeeld. Voor nu eerst opwarmen onder de warme douche.