Quick gaat beter met kansen om dan DUNO JO13-1

15 oktober 2017 0:00

Na de wedstrijdbespreking en de warming up even een snelle foto sessie. De JO13-1 is nl door Troost Accountants en Mercedes Benz Dealer Bedrijven gesponsord met wedstrijdshirts met rugnummer en trainingspakken. Handig om te weten:

teamfoto JO13 1 rug

De wedstrijd begint tam. Lang wordt de bal heen en weer over het veld gespeeld zonder veel actie. Als eerste krijgt Quick een kans. Deze verdwijnt over het doel. Vlak daarna volgt een tweede kans voor Quick die de DUNO keeper mooi in de handen vangt. Door een slordigheidsfoutje bij DUNO pakt Quick de volgende kans en scoort na 10 minuten spelen de 1-0. Vanuit een corner wordt ook de 2-0 gemaakt. Een eerste kans voor DUNO. Een schot op het doel, maar deze verdwijnt helaas over het doel.
JO13 1 Quick
De peptalk in de rust werpt de vruchten af in de tweede helft. Na een overtreding krijgt DUNO een vrije trap, helaas beland deze naast het doel. DUNO speelt feller waarmee de toon is gezet dat DUNO nog niet opgeeft. Weer heeft DUNO een kans om te scoren. Deze belandt in de handen van de keeper. In ieder geval komen we dichterbij een doelpunt. Wederom krijgt DUNO een vrije trap. Deze wordt mooi en hard genomen en belandt op het hoofd van een van de verdedigers van DUNO......met de vingertoppen raakt de keeper de bal nog aan waardoor deze, op een haar na, naast het doel verdwijnt. Balen! Uiteindelijk wordt het harde werken toch nog beloond. DUNO breekt zich door de verdediging en hoppa....1-2.
JO13 1 Quick op de bank
De wedstrijd wordt spannender en zowel de DUNO spelers als de DUNO aanhang worden gretiger. Welke kansen DUNO ook krijgt helaas willen die er niet in. Nog een paar minuten te gaan, DUNO komt in actie en stuift op het doel af........."fuut" klinkt het in het veld. De actie kan niet meer afgemaakt worden want de scheidsrechter fluit (te vroeg) af.