Hardwerkend DUNO JO13-1 wint terecht bij Quick Steps JO13-1

5 november 2017 0:00

Vanaf de allereerste minuut heeft Quick Steps de overhand. Hierdoor vind het spel meer op de DUNO helft plaats.

Langzaamaan wordt DUNO feller en komt iets meer in bal bezit. Kansen volgen elkaar over en weer op. De spanning is om te snijden. Een vrije trap voor DUNO. Muurtje staat klaar, speler achter de bal. Scheids fluit. Een relaxed schot, over de muur, het doel in, 0-1. De aftrap wordt genomen. Quick Steps veroverd een corner. Deze wordt genomen en verdwijnt over het doel. Met die stand gaan we de rust in.
JO13 1 Quick Steps 03
De spelers staat klaar op het veld en het startsein voor de tweede helft luid. Beide teams beginnen mat aan de tweede helft. Wederom is Quick Steps meer aan de bal. Vanuit een rommelige bende bij het DUNO doel verschijnt een schot van Quick Steps. Deze verdwijnt in de handen van de keeper. DUNO is het spel even kwijt. Hierdoor weer een kans voor Quick Steps maar gaat over het doel. Eindelijk is DUNO weer aan de bal en gaat richting doel. Het schot!......balen die gaat naast. DUNO is weer duidelijk terug in het spel en is feller. Het lukt alleen nog niet om langs de verdediging te komen.
JO13 1 Quick Steps doelpunt
Quick Steps krijgt een corner, deze verdwijnt achter het doel. Aangeraakt door DUNO dus wederom een corner. Deze verdwijnt naast het doel. De spanningsboog is weer aangescherpt. En de aanhang staat (zoals een van de ouders zo mooi zei) "Met het zweet in de panty". Quick Steps doet er alles aan om niet verder achterop te raken. Op een onbewaakt moment breekt DUNO door de verdediging en is daar de verlossende en welverdiende 0-2. DUNO heeft het licht gezien. Vanaf de aftrap volgt super snel de 0-3. De scheids fluit af. Een mooie wedstrijd met spannende aspecten. Uiteindelijk een verdiende winst voor deze hardwerkende jongens.