Mooie winst, start kon beter vandaag DUNO JO13-1

16 september 2017 0:00

Vandaag stond DUNO JO13-1 tegenover 's Gravenzande JO13-2. De wedstrijd begon met minder snelheid en pit dan de afgelopen twee gespeelde wedstrijden.

DUNO was de betere maar het duurde even voordat het eerste doelpunt viel. Na 20 minuten was daar, door mooi overspel, de verlossende 1-0. DUNO kreeg genoeg kansen, maar het werd ze niet gegund en gingen er niet in. Nog net voor de rust werd de 2-0 gemaakt. Een heerlijk gevoel!

Na de gebruikelijke peptalk van de trainers/leiders begon de tweede helft. Door een mooie vrije trap werd de 2-0 opgevolgd door de 3-0. DUNO kwam beter in zijn spel en de 4-0 volgde.
's Gravenzande probeerde van alles, was regelmatig handtastelijk maar dit deerde DUNO niets. Binnen een minuut volgde de 5-0. Uiteindelijk eindigde de eindstand op een welverdiende 7-0. DUNO JO13-1 is hiermee ongeslagen als eerste in de poule van de bekerwedstrijden geëindigd. Op naar de volgende bekerronde en de competitie. Succes mannen!!