DUNO JO13-1 houdt hoofd koel tegen SC Remo JO13-1 (7-2)

24 september 2017 0:00

Ze zeggen weleens: Een goed begin is het halve werk. Voor de teambuilding ging DUNO vandaag gezamenlijk ontbijten. De voorbereidingen waren in volle gang en de mannen zaten rustig aan de tafel te wachten.De broodjes gebakken ei gingen er goed in. Bedankt voor de organisatie!

Na het ontbijt met z'n allen de kleedkamer in voor de wedstrijdbespreking. Opgevolgd door de warming up. Alle spelers in positie. Het fluitsignaal klinkt, en de wedstrijd is begonnen.
Rustig bouwt DUNO het spel op. Remo valt nog niet aan. Tik, tik gaat het overspel. Een mooie actie langs de verdediging van Remo volgt. Een aanname op de slof en BAM! Binnen 4 minuten staat DUNO 1-0 voor. Na de aftrap vervolgt DUNO met mooi spel langs de lijn, een schot volgt.....helaas in het zijnet. In de 15e minuut vervolgd DUNO de aanval, hieruit volgt de 2-0.
JO13 1 keeper
DUNO laat het spel een beetje verzwakken. Remo maakt hier gebruik van en in de 20e minuut valt de 2-1. Remo wordt gretig en wil meer. DUNO is in de aanval. Door een verdedigingsactie bij Remo raakt een Remo-speler geblesseerd. Het spel wordt stil gelegd, dit ziet er niet goed uit. De scheidsrechter besluit tot een vervroegde rustpauze. En inderdaad het is niet best, de jongen wordt afgevoerd door de ambulance met een lelijke breuk aan zijn enkel. Namens DUNO JO13-1 heel veel sterkte en we hopen op een goed herstel. Remo wil de wedstrijd graag afmaken.
JO13 1 veldspel
De scheidsrechter fluit voor de start van de tweede helft. DUNO lijkt enigszins van slag en wordt meegezogen in de chaos van Remo. Uiteindelijk valt de 3-1 maar deze wordt beantwoord door Remo met de 3-2. Langzaam aan komt DUNO weer in het spel. Een snoeiharde poeier beland op de paal. Balen! Een paar minuten later beland de bal alsnog in het doel van Remo, 4-2. En ja hoor DUNO is back in the game! De doelpunten vlogen nog net niet om onze oren. Een mooie eindzege van 7-2 resulteert op het wedstrijdformulier. Well done boys!!