DUNO JO13-1 pakt drie punten tegen SVH

25 februari 2018 0:00

Een koude dag maar heerlijk weer voor een potje voetbal. Van de eerste helft van de wedstrijd heb ik niet veel kunnen zien omdat op veld 2 de wedstrijd van mijn andere zoon werd gespeeld.

Daardoor het eerste doelpunt van de wedstrijd jammer genoeg gemist. In ieder geval 1-0 voor DUNO. Wel net op tijd om de aanval van SVH te zien. Een schot op het doel, deze wordt gehouden door middel van een superieure duikvlucht van de keeper! Rust. Deze keer warme thee voor de teams in plaats koude limonade.
JO13 1 SVH 03
In de tweede helft ben ik er weer bij. DUNO krijgt een kans, een mooi schot maar deze beland met een knal op de paal; Balen!!! Het spel is wat rommelig waardoor SVH een kans krijgt, deze beland ruim over het doel van DUNO. SVH probeert vaker langs de verdediging van DUNO te komen. Maar deze vecht voor wat het waard is. DUNO breekt los er volgt een lang schot naar voren. DUNO rent alleen op de keeper af; de actie wordt mooi afgemaakt, 2-0. Beide teams zijn elkaar over en weer aan het intimideren.
JO13 1 SVH 02
Wederom lukt het DUNO voorbij de verdediging van SVH te komen. Een snoeihard schot verdwijnt via binnenkant 2e paal in het doel, 3-0. Een speler van DUNO wordt met geel van het veld gestuurd. DUNO moet de laatste 10 minuten met 10 man verder. Hierdoor is DUNO niet uit het veld geslagen. Na het overmeesteren van de bal volgt een schot naar voren. DUNO breekt door en schiet de bal op slag van rust in het doel, 4-0. Het eindsignaal klinkt. En sinds een tijdje heeft DUNO JO13-1 weer eens 3 punten in de pocket.