DUNO JO13-1 tegen VUC JO13-1 kent vervelend einde

29 oktober 2017 0:00

Vandaag de wedstrijd tegen VUC. VUC zit gelijk goed in de wedstrijd. Zijn feller en staan dichter op hun mannetje. Dit resulteert dat VUC al in de 2e min voor komt, 0-1.

DUNO moet meer op de bal. VUC geeft DUNO weinig kansen waardoor het spel enigszins blijft hangen op een helft. Hoe meer de wedstrijd vordert vindt DUNO zijn spel een beetje terug. Door een mooie voorzet eindigt de bal in het doel, 1-1. Vlak daarop volgt weer een mooie kans....deze beland helaas is de handen van de keeper. Het rustsignaal klinkt en beide elftallen verlaten het veld naar de kleedkamer. Het spel wordt hervat.

Vlak na rust krijg DUNO een mooie kans welke helaas door de keeper wordt gepakt. Na wat overtredingen en onenigheden valt voor VUC de 1-2. VUC krijgt een vrije trap. De bal beland in het doel maar wordt afgekeurd door buiten spel. Het lukt DUNO niet om de VUC spelers op de andere helft van het veld te houden. VUC doorbreekt de verdediging en maakt de 1-3. Vlak na het doelpunt wordt het spel stil gelegd. De keeper van VUC blijkt niet goed geworden te zijn. Uiteindelijk wordt de wedstrijd gestopt, met winst voor VUC. Helaas voor de keeper wordt hij door de ambulance afgevoerd.
Namens DUNO heel veel sterkte en beterschap gewenst.