DUNO JO13-1 blijkt de sterkste tegen Hercules

11 maart 2018 0:00

Vandaag stond de wedstrijd tegen Hercules op het programma. Beide teams waren klaar voor de strijd en vanaf het beginsignaal was DUNO de sterkere in het veld.

Een aantal kansen volgen maar deze verdwijnen over of naast het doel. In de 15e minuut is daar het verlossende woord. Mooi overspel, schot op het doel en 1-0 voor DUNO. We gaan met een goed gevoel de rust in.
JO13 1 Hercules 01
De tweede helft gaat van start. Hercules is feller uit de kleedkamer gekomen. Dit deert DUNO niet en gaat verder met het spel waar ze gebleven zijn. Een schot naar voren, speler komt los van de verdediging en gaat alleen op de keeper af. Grensrechter vlagt voor buitenspel, was dit het ook?? Wie zal het zeggen... Hercules vecht voor het waard is maar komt niet voorbij de keeper. Wederom een kans voor DUNO deze resulteert een 2-0 voorsprong. Even let DUNO niet goed op het lukt het Hercules de 2-1 te scoren. Dit is ook de eindstand. Lekker mannen!