Gelijkspel DUNO D1 tegen TAC'90

30 maart 2014 0:00

DUNO D1 - TAC'90 D1 3 - 3 Vandaag tegen Tac. Dit is een ploeg die pas later bij ons in de competitie is gekomen. Zij winnen bijna alles en dit komt mede doordat er 3 C spelers met dispensatie in lopen te voetballen. De een was dan ook groter dan de ander. David en ik hadden dan ook zo iets van dit kan niet en wat moeten die kleintjes van ons hier tegen doen. Onder een heerlijk zonnetje kon de wedstrijd beginnen. Een wat beter voetballend Tac tegen een hard werkend DUNO. Het was vanaf het begin een leuke wedstrijd om naar te kijken en de eerste kansen waren ook voor DUNO. DUNO ging ook steeds beter in de wedstrijd komen en dan zal je zien valt het doelpunt aan de andere kant. Een schot en door een stuit kon Dani de bal niet klem vast pakken en de bal viel voor de voeten van een Tac speler.0-1. DUNO liet zich niet uit het veld slaan en zocht weer de aanval op tegen de reuzen van Tac. Ook nu had ik het gevoel dat DUNO beter in de wedstrijd zat dan Tac. Dan breekt er een speler van Jac door en passeert heel makkelijk drie man van Duno en dit betekende 0-2. Duno uit het veld geslagen dacht het niet. Ook nu bleven we voetballen op onze eigen manier en dit leverde een corner op.Bradley achter de bal en met een goede kopbal zorgde Kevin voor de aansluit treffer. In de rust aangegeven dat we gewoon op deze wijze moesten blijven spelen en dat we ook gelijk goed aan de tweede helft moesten beginnen. Nog niet vijf minuten in de tweede helft en een van richting verandert schot was niet meer te keren door Dani 1-3. Wat een pech. Ook nu bleef DUNO weer overeind. Waar iedere club de handoek in de ring had gegooit ging DUNO gewoon verder en bleef erin geloven. Een technische zeer goede actie van Marciano op een heel goede manier met een schot afgerond zorgde voor de aansluitingstreffer. 2-3 en nog 8 minuten te gaan zou het dan toch nog kunnen. Ja dat kan en wat een mooi toetje was dit. Een schiterende vrije schop van luke vloog bij de tweede paal in het kruis. En een dik verdiende 3-3 stond op het scorebord. Dit werd ook de eindstand. Een groot compliment voor jullie allemaal. Het was fijn te zien hoe door jullie de wedstrijd is beleefd en is gespeeld. Het grootste compliment voor jullie waren al die reacties van toeschouwers die ik kreeg die naar een heel leuke en spannende wedstrijd hadden gekeken. Zaterdag mogen we op herhaling en dan gaan we proberen het weer zo te doen. Geef maandag op wie er allemaal meegaan naar de bakkerijfabriek . Gr Harry