Makkelijke pot voor DUNO JO13-1 tegen Excelsior Maassluis

7 april 2018 0:00

Bij aanvang van de wedstrijd zijn de voetbalmoeders alvast de limonade voor de rust aan het halen. Bij terugkomst bij de wedstrijd blijkt dat DUNO al 1-0 voor staat. Dit belooft wat!

De 1-0 wordt opgevolgd door de 2-0, echter wordt deze afgekeurd in verband met buitenspel. Maar al snel valt dan echt de 2-0. Het spel is snel en lekker fel. DUNO krijgt veel kansen. Deze gaan naast, over of in de handen van de keeper. Na deze kansen komt er toch de 3-0. De wedstrijd wordt merendeel op de helft van Excelsior Maassluis gespeeld. DUNO zit lekker in de wedstrijd en is gretig. Een afstandsschot wordt geprobeerd, een mooi beheerst schot en de 4-0 staat op de teller bij rust.

Beide teams staan er weer klaar voor en gaan weer van start. DUNO krijgt snel 2 kansen achter elkaar, maar helaas gaan deze het doel niet in. Het blijft een eenzijdige wedstrijd. Heel af en toe lukt het Excelsior Maassluis om over de middellijn te komen om richting doel te gaan. De verdediging van DUNO gunst ze deze kansen niet en verspert de verdere doorgang. DUNO gaat door met aanvallen en afmaken. De doelpunten volgen elkaar snel op 5-0, 6-0, 7-0, 8-0, 9-0.

JO13 1 Excelcsior Maassluis

Door een overtreding krijgt DUNO, tot overmaat van ramp voor Excelsior Maassluis, een penalty mee. De keeper komt vanuit zijn doel naar de penaltystip gerend om de penalty te nemen. Hij gaat staan, er wordt gefloten.....het schot.....keeper houdt de bal uit het doel. Het spel gaat ondertussen door en de keeper moet sprinten om op tijd in zijn doel te zijn. Gelukkig wordt ervoor gezorgd dat de bal niet in het doel beland. DUNO wordt wat jolig en is niet meer serieus in het spel. Echter deert dat nu niet en lukt het ze ook nog om de 10-0 te scoren. Lekkere wedstrijd! Joey en Jasper bedankt voor jullie aandeel, top!