DUNO D1 scoort een dikke onvoldoende, vindt Marcel

24 september 2012 0:00

Escamp D1 - DUNO D1 8 - 0 ( 5 - 0 ) Men zegt wel eens ''je speelt je wedstrijd zo goed als je laatste training''.Nou kan dit bij jullie wel kloppen. Ik vond nou niet dat jullie de afgelopen week erg goed getraind hadden.En deze wedstrijd was daar een voorbeeld van. Jullie worden met een bepaalde opdracht het veld ingestuurd,dan is het wel de bedoeling dat jullie dit uitvoeren. Ik zal geen speciefieke dingen gaan noemen want jullie weten hopelijk zelf wel wat er allemaal mis is gegaan. de eerste helft hebben we niet één normale aanval op kunnen zetten en zijn niet één keer voor het doel van de tegenstander geweest.Escamp kon vrij combineren met als resultaat een 5-0 ruststand. In de rust zijn jullie door de leider op een aantal punten gewezen en dat jullie daar maar even over na moesten denken.Jullie zouden een nieuwe kans krijgen want de tweede helft begonnen we gewoon weer op 0-0. Ik moet zeggen dat het de tweede helft wel wat beter ging.We kwamen wat meer aan aanvallen toe en verschenen een aantal keer voor het doel van Escamp zonder echt uitgespeelde kansen te krijgen. Toch gaven we ook weer drie doelpunten weg. Al met al een dikke onvoldoende voor het hele team.Het verval was vorige week tegen Quick al zichtbaar, deze week was het nog veel slechter. Ik zou,als ik jullie was,deze week keihard gaan trainen om zo uit deze dip te komen en ons volgende week te laten zien dat jullie het wel kunnen. Ook zou het fijn zijn als iedereen zijn koppie omhoog hield in plaats van het te laten hangen of te zeggen dat je geen zin hebt.Er zijn namelijk jongens die,ook al gaat het niet goed,er toch iets van proberen te maken. Marcel