DUNO D1 pakt na matig duel toch volle winst

17 september 2012 0:00

DUNO D1 - QUICK D3 2-1 ( 1-1 ) Na de goede wedstrijd van vorige week en een goede trainingsweek achter de rug waren de verwachtingen voor de wedstrijd tegen quick hoog gespannen. Niets bleek minder waar.We waren geen schim van de ploeg van vorige week en speelden een zeer matige wedstrijd. Quick zette ons de eerste vijf minuten onder druk met twee corners tot gevolg maar gelukkig zonder resultaat. In de zesde minuut een diepe bal op Joey,die aan een goede rush begon,de keeper omspeelde en de 1-0 binnen schoot.Vijf minuten voor rust kwam Quick langs zij.1-1. Twee minuten na rust was het Sammad die de 2-1 voor ons maakte. Hier is eigenlijk alles mee gezegd want voor de rest gebeurde er eigenlijk bitter weinig. Ik denk dat ik twee of drie aanvallen over meerdere schijven heb gezien.Dat is natuurlijk veel te weinig. Er was geen overleg onderling,er werd niet gepraat,( alleen maar gezeurd!!!!!) en ballen werden in de blind naar voren geschoten in de hoop dat deze goed zouden vallen. Eigenlijk was het een beetje hotseknots begonia voetbal. Na zo'n goede afgelopen week D1 onwaardig. Het enige positieve was dat we wonnen en drie punten behaalde voor de rest zal ik deze wedstrijd snel vergeten. Marcel