DUNO D1 wint belangrijk duel tegen Soccer Boys

27 maart 2012 0:00

DUNO D1 - Soccer Boys D1 3 - 2
Zaterdag speelden onze jongens de belangrijke wedstrijd tegen Soccer Boys.Het was stralend weer om te voetballen, het zonnetje kwam al goed door.Eindelijk konden wij weer spelen met korte mouwen in het mooie DUNO tenue. Vanaf de eerste minuut hadden wij afgesproken om Soccer Boys niet in hun spel te laten komen.DUNO was heer en meester op het veld.Na veel kansen scoorde wij eindelijk, het bevrijdende doelpunt 1-0 (doelpunt van Ony).Het werd een spannende wedstrijd met veel strijd en passie.Het scorebord gaf nog 1 minuut te spelen aan, maar helaas Soccer Boys scoorde 1-1. In de tweede helft gingen onze jongens volop in de strijd om toch een overwinning te behalen.Via goed positie spel en schitterende aanvallen, scoorde Joel uit een corner de belangrijke 2-1Uit een mooie aanval scoorde Ganesha de bevrijdende 3-1.Met nog 10 minuten te spelen scoorde Soccer Boys 3-2.Gelukkig werd er niet meer gescoord en was de einduitslag 3-2 in in ons voordeel. Verder wil ik iedere speler een compliment, geven over met vertoonde spel.Wij zijn trost op jullie, ga zo door en probeer jezelf te ontwikkelen. P.s Enrique, ik hoop dat jij snel weer hersteld van jou blessure (beterschap) Met sportgroet , John van den Hoogenband