Nederlaag D2 tegen VUC D3

16 oktober 2011 0:00

Pieter Sijbesma

DUNO D2 - VUC D3 1 - 3 Het is heerlijk weer en ze hebben er zin in. In de eerste helft was Duno redelijk aan het verdedigen, maar helaas scoorde Vuc in de 10e minuut 0-1. Al heel gauw kwam Duno weer terug, want na een judogreep van een Vucspeler lag Patrick in het strafschopgebied. Penalty! Patrick nam hem zelf en hij scoorde. 1-1. Met deze stand gingen ze de rust in. In de tweede helft was Vuc voornamelijk aan de bal, de verdediging van Duno verliep niet zo vlot en ja hoor! weer een doelpunt voor Vuc. 1-2. Maar na ongeveer 5 minuten scoorde Patrick 2-2 . Dat dachten wij, maar helaas stond hij buitenspel. Jammer! Daarna ging het niet meer zo goed en en had Vuc veel kansen. Gelukkig hield Kasper er veel tegen. Heel goed! Maar uiteindelijk scoorde Vuc toch nog een keer en werd het 1-3. Met deze stand eindigde de wedstrijd. Jammer, volgende keer beter. Een moeder