D-2 speelt super ondanks kou/ regen en vroeg op !!!

21 januari 2012 0:00

Zaterdag 21 januari speelden we uit bij FC Zoetermeer om half 9 !!

Dus vroeg uit de veren om op tijd in Zoetermeer te zijn wat niet iedereen lukte om wat voor reden dan ook ...... Volgende wedstrijd graag allemaal op tijd verzamelen!!
Maar nu over tot de orde van de zaterdag. Duno speelde een goede eerste helft ondanks een snelle 1-0 achterstand . Vincent scoorde de gelijk maker en daarna ging het pas echt lopen !! Na een kopje thee in de rust ging Duno een tandje versnellen en had de tegenpartij het voor het nakijken . Ibo en Kadir scoorde beide een super goal , toppie jongens. Casper goed gekeept en Ruchir, Ezra, Djilano weer super in de verdediging. Sydney, Patrick en Omar super aan de zijkanten. Joey goed gespeeld en gelukkig gaat het goed met je knie . Noah toppie knul, houden zo !! Karran goed gedaan ondanks je maar een helft heb kunnen spelen . Volgende week gaan we weer lekker trainen en zaterdag weer aan de bak en gelukkig niet zo vroeg !!!!!