DUNO D2 toont groei en wint van Quick Steps (4-1)

10 oktober 2015 0:00

Zonnetje, veld 2, elektronisch scorebord, de oma van Djordi en Sem, Nathan met een extra kindje en dan ook nog een tegen het Haagse tricolores. En nu de verslaggever weer.

Heb niet zoveel verstand van voetballen, maar dit was een heerlijke wedstrijd om naar te kijken, misschien wel de beste tot nu toe ?
Natuurlijk zijn we er nog lang niet, passes naar voren en naar wie, weet niemand, nog weinig opbouw vanuit de verdediging, er worden te veel kansen gemist, maar daar zijn de trainingen voor.

Rachid voelt zich al aardig thuis binnen het team, zonder schroom dribbelt hij aardig mee en maakte zelfs zijn eerste doelpunt.
In de eerste helft was het een beetje aftasten, maar Mark vond dat er gescoord moest worden om te winnen en deed dat al in de derde minuut.

Quick Steps heeft aardige voetballers, en dat bleek wel, want door knullig uitverdedigen van ons kwamen ze op 1 - 1, terecht.
Onze bekende doch strenge scheids gaf ons ook nog eens een penalty mee, maar Djordi onder druk van Oma mikte in de verkeerde hoek, wat hij in de tweede helft geweldig goed maakte met een slim doelpunt.

In de tweede helft, zag ik dat er gewerkt werd en na een 1 -1 ruststand, wonnen we met 4 - 1! De goals waren stuk voor stuk mooi, nog even voor de statistieken en voor de stand topscorer 2015/2016 Mark, Rachid, Levi ( voorlopig numero uno ) en Djordi.

Verslaggever ziet wat groei, kan ook niet anders, want de trainingen zijn scherp en goed ook nog eens leuk om naar te kijken, poppetjes staan nog niet helemaal op de juiste plaats, ook dat zal met de komende competitie zeker op zijn pootjes terechtkomen. Maar dan ook nog even de complimenten naar onze invalkeeper ROWAN uit D4, ongeloooooofelijk bedankt en SUPER gekeept.