Elke keer een stukkie beter voor DUNO JO13-2

13 november 2016 0:00

Quick JO 13 3 DUNO JO 13-2 (3–0)

Het is koud het heeft gevroren, kwam de een met de auto de ander koos voor de fiets en op het veld zelfs spelers met bloten benen. Met een compleet team gestart aan the warming up en daar zag al dat de jongens en Iris er zin in hadden. Op de weg naar het veld, nou ja veld, hoorden we dat Quick momenteel koploper is, niet dat, dat ons bang maakte, iedere competitie heeft nou eenmaal een koploper.

De wedstrijd begon en het lukte ons Quick aardig onderdruk te zetten, wat weer resulteerde in wat dreiging richting het goal van Quick. Op een wat klungelige manier kwam Quick op 1 - 0, eerlijk gezegd denk ik dat de doelpuntmaker er zelf geen idee van had dat hij scoorde. Dan moet je, je herpakken en dat duurde even voor dat wij weer wat grip kregen op de wedstrijd, in de tussentijd zag Quick kans er zelfs 2 - 0 van te maken. We werden sterker aan het einde van de eerste helft en Quick voelde de druk groter en groter worden, gered door de goed leidende scheids, die floot voor de rust kon Quick de kleedkamer in.

De tweede helft was genieten. We speelden beter, natuurlijk kan het nog veel beter, maar er was strijd er waren kansen, Quinten pakte en plukte wat fraaie ballen weg voor de neuzen van Quick en Bruno haalde een knap stuntje uit door een bal van de doellijn weg te werken.
Quick maakte 3 - 0, dat is niet erg, dat zit er in als je in de aanval bent en daar kunnen we ook weer wat van leren. Een door de scheids, naar mijn mening niet helemaal terecht gegeven strafschop, werd door Quick gemist, en dan is 3 - 0 verliezen van de voorlopige koploper echt niet slecht.

Een stijgende lijn, inzet zoals vandaag zeker in de tweede helft, geeft ons goede hoop om gauw de eerste overwinning binnen te slepen.
Maandag weer zo'n Quick, al is het dan Quick Steps, we kijken er naar uit.