DUNO D2.....het zat ze niet mee

6 december 2015 0:00

5 December was voor de D2 zo'n dag waarvan je de tweede helft, sportief gezien, snel vergeten mag
Op veld 1 om half 11, de wedstrijd tegen Scheveningen Dit team moesten we gaan bedwingen
De sportieve strijd op ons DUNOveld Moest de broodnodige drie punten geven, en alleen dat telt !
De eerste helft, deze ging gelijk op DUNO's kansen waren echter niet Top
Wat geluk heeft DUNO wel gehad, Een schot van Scheveningen belandt zomaar op de lat
Een speler van de tegenpartij Die volgens de scheids teveel praatte, was echter niet blij
Hij mocht even naar de kant Een terechte straf, na teveel praten en erna ook nog 2 x klappen in je hand
0-0 was de stand bij rust Een lekker bakkie thee van Lia, niemand maakte zich ongerust
Tweede helft begon weer snel Maar DUNO D2 kwam niet meer in z'n spel
Overtreding bij het DUNO goal! ......Penalty ???? Een vrije trap voor Scheveningen, en ja hoor, in het net daar "hing ie"!
We stonden allemaal te kijken, zonder te bewegen dat was 'm dan, de 0-1 tegen
Even later ........ Daar kwam toch echt de definitieve kater
De DUNO keeper stopte mooi het schot Maar bij de tweede poging, was de deur nog niet op slot
Helaas 0-2, de wedstrijd in de tas waren de Scheveningers hiermee in hun sas
Daarna mocht een DUNO speler er nog vijf minuten uit De scheids maakte hierbij wel erg veel geluid
In de Champions League kom je dat echt nooit tegen dat de scheids de speler duwt en zegt "wegewezen jij even....."
Genoeg, Basta, het was tijd, klaar Twee kadootjes op 5 December, DUNO maakt het vandaag niet waar
Oeffie bracht na de wedstrijd lekkers mee van Sint en Piet Een mooie rijm en chocolade letter, wie lust dat nu niet......
Volgend weekend Vredenburch, ook op ons Haags Dynamiek In een uitverkocht DUNO stadion, en op de kerstboom zit een ....!