Wim en Gino schrijven wedstrijdverslag DUNO D2: Beter laat dan nooit

3 maart 2016 0:00

Nadat eerder Djordi en Joel het wedstrijdverslag van hun team schreven, is het deze keer tijd voor het verslag van Gino en Wim. "Beter laat dan nooit...." Hier dan eindelijk het verslag van DUNO D2 die zaterdag 27 februari tegen Scheveningen speelde.

We speelden met dit team: Tijs, Gino, Sem, Wim, Vinny, Jason, Joël, Levi, Djordi en Mark. Maar gelukkig hadden we versterking vanuit de E1 met Gradie, Julian, Diëgo. De aftrap begint en de D2 gaat gelijk op de aanval maar Scheveningen verdedigde goed en ging ook volop in de aanval, waardoor ze meer kansen kregen en twee keer konden scoren. De ruststand was 0-2.

De tweede helft begon en DUNO D2 speelde veel beter dan Scheveningen, waardoor Scheveningen meer ging verdedigen. In de laatste 15 minuten scoorde Djordi de 1-2 en vijf minuten later had Djordi een kans die net naast ging. Toen dat schot gelost was, floot de scheids 5 minuten te vroeg af. De eindstand was 1-2 voor Scheveningen, volgende keer beter.