Fotoverslag: DUNO D2 verliest opnieuw van Lyra D3

26 maart 2013 0:00

Op een ijskoude Haagse Dynamiek vond zaterdagmiddag de wedstrijd tussen DUNO D2 en Lyra D3 plaats. We kenden deze tegenstander van de eerdere wedstrijd in De Lier, die voor DUNO D2 niet zo goed verliep. Dus we moesten wat goedmaken. Ondanks dat DUNO bij vlagen goed speelde, bleek Lyra een taaie tegenstander met goede voetballertjes. Ze zeggen wel eens: je voetbalt zo goed als je tegenstander toestaat. Nou dat ging deze zaterdag echt op. DUNO kwam niet in zijn spel en de eerste helft kwam Lyra op een 0-1 voorsprong. Na de rust was DUNO beter, maar de bal wilde niet achter de goede keeper van Lyra vallen. Eindstand bleef 0-1.