Leuke oefenpot DUNO D2: verslag van twee spelers

Zaterdag 20 februari om 10.30 uur op veld 1 was de oefenpot Duno D2 -Monster D2. In verband met vakanties waren Freddy en Ashwin er niet. Koen en Michelle waren geblesseerd. Dus hadden we twee invallers nodig van de D1. Dank je Elian en Niels.

Achterin : Thijs in het goal ,Vinny linksback , Gino en Sem in het centrum en Wim op rechts
Middenveld :Joël links, Levi in het midden en rechts stond Niels
Aanval: links Mark , spits Djordi en op rechts stond Jason
Elian begon op de bank
Eerste Helft:
In de eerste tien minuten had Monster veel kansen , maar scoorde gelukkig niet ,daar kwamen we goed weg. Daarna begon DUNO meer in het spel te komen. Na ongeveer twintig minuten speelde Vinny Djordi aan. Djordi schoot de bal door op Elian en Elian naar Niels die hem gelijk doorpasste naar Jason, die hem hard in de verre hoek schoot 1-0! Maar dat duurde niet al te lang, want Monster scoorde vlak voor rust. Op naar de kleedkamer......De dekking moest beter van de trainers. We gaven teveel ruimte weg, waardoor Monster makkelijker kon voetballen. Wij moeten sneller naar de bal toe in plaats van afwachten op de bal.
Tweede Helft:
Monster was deze helft beter, creërde meer kansen. Monster kreeg een corner,ze kregen een vrije kopkans doordat DUNO niet goed op hun man zat: 1-2! DUNO probeerde weer te voetballen,dat lukte wel. Maar Monster scoorde vlak voor het einde doordat wij achterin even niet attent waren, waardoor Monster over de rechterkant erlangs kwam en de bal via binnenkant paal scoorde: 1-3. DUNO nam de aftrap en direct daarna klonk het eindsignaal.
Volgende week spelen we op dezelfde tijd tegen Scheveningen. Laten we de eerste helft tegen Monster als voorbeeld houden hoe goed we kunnen samenwerken, wat een mooi doelpunt opleverde.