DUNO D2 nog niet in vorm

4 maart 2012 0:00

VUC D3 - DUNO D2 3 - 3 Zaterdag 3 maart mochten de jongens en meid van de D2 weer een balletje trappen na 2 maanden winterstop. We speelde om 10:00 uit bij VUC . Helaas was verzamelen weer een probleem maar gelukkig konden we toch met 11 kids beginnen. Onze spits Joey is geblesseerd aan zijn teen, beterschap en hopelijk ben je er volgende week weer bij.De wedstrijd begonnen we goed en stonden al snel met 1-0 voor door een doelpunt van Djilano. Daarna ging het ineens een stuk moeilijker maar kregen we genoeg kansen om de voorsprong te vergroten maar helaas verzuimden we te scoren in de eerste helft. De D2 ging met de 1-0 voorsprong de rust in. Na een preek van Dennis en Errol in de rust moet het beter gaan maar het tegendeel bleek het geval. VUC scoorde 2 doelpunten en daardoor keken we tegen een achterstand van 2-1 aan. Daarna werd de D2 wakker en scoorde Patryk de 2-2 na eindelijk eens een goede aanval maar er kwam snel een einde aan de feestvreugde want VUC scoorde de 3-2.Met een nog een paar minuten te spelen scoorde Noah uit een corner de 3-3 en hadden we toch nog een punt te pakken, gelukkig. Deze wedstrijd moeten we snel vergeten want het was echt...... Maandag en Woensdag lekker trainen dan gaan we Zaterdag knallen tegen Quick. Een leidster