DUNO D2 komt knap terug in oefenduel bij SVC'08 en verliest op valreep

9 februari 2011 0:00

Oefenduel SVC'08 D1-DUNO D2, 8 februari 2011, 4-3 (2-2)

Op het schitterende Sportpark van de voetbalvereniging SVC 08 speelden onze jongens van D2dinsdagavond een verdienstelijke oefenwedstrijd tegen SVC08 D1. In de eerste paar minuten van de wedstrijd scoorde SVC 08 de 1-0 en de 2-0. Door het gehele team werd er keihard gewerkt en scoorde Joel de 1-2, daarna heel snel scoorde Tristan de gelijkmaker 2-2. Dit was dan ook de ruststand. Ondanks de 11 man en geen wissels werd er beter gevoetbald dan in de eerste helft. Toch wist SVC08 op een 3-2 voorsprong te komen, maar door de hoge inzet van onze jongens maakte Tristan de gelijkmaker wat ook de eindstand had moeten worden, maar in de laatse minuten wist SVC08 toch het net te vinden, en werd de eindstand bepaald op 4-3. Ondanks de nederlaag wil ik iedereen een compliment geven voor de goede inzet en de samenwerking op het veld. P.S We moeten deze oefenwedstrijd zien als een soort leerproces voor de toekomst. John van denHoogenband