Pechvogels en superkeepers bij DUNO D2, wel ruime winst

1 februari 2014 0:00

De wedstrijd tegen SV Loosduinen ging vandaag gelukkig gewoon door: we speelden op het kunstgras van veld 1. Zonder trainer Dennis ditmaal, hij moest verstek laten gaan vanwege een recente operatie, beterschap Dennis!

Direct vanaf het begin zette DUNO goed druk op de tegenstander en de kansen kwamen al snel. Ondanks een uitstekende Loosduinse doelvrouw, die hebben ze dus niet alleen bij DUNO, stond de D2 al snel op een ruime voorsprong. Toen Sadi de derde DUNO-treffer binnenkopte ging het helaas mis: een Loosduinen verdediger wilde in een uiterste poging de bal wegschieten, maar raakte de kleine DUNO-spits vol in het gezicht. Einde wedstrijd voor Sadi en behandeling in het JKZ, waar het een en ander gelijmd moest worden, was het gevolg. Sterkte en beterschap, ook voor Sadi!

Ondanks de schrik pakte DUNO de draad weer op en ging de rust in met een ruime 5-0 voorsprong. Tevredenheid alom bij de supporters, niet alleen vanwege de stand , maar vooral ook door het vertoonde prima spel door de dames en heren.

De tweede helft nam DUNO een beetje gas terug. Loosduinen was niet van plan zich te laten afslachten en zette juist een tandje bij. Zo was de tweede helft wat meer in evenwicht dan de eerste en bleef leuk om naar te kijken.

Mooi om te zien was de invalbeurt van keeper Gio uit de E5. Bijna de gehele tweede helft verdedigde hij met verve het -grote- DUNO D2-doel. Nadat hij bij zijn eigen team al de nul had gehouden, slaagde hij daar in deze wedstrijd opnieuw in. Klasse Gio, bedankt voor het meedoen!

Met nog een doelpunt voor DUNO eindigde deze wedstrijd met een ruime, maar wel verdiende 6-0, tegen een hardwerkende en sportieve tegenstander. Volgende week reizen we, ijs en weder dienende, af naar het verre Hoek van Holland voor de wedstrijd tegen HVC'10. Hopelijk zijn Dennis en Sadi dan alweer zodanig hersteld, dat ze van de partij kunnen zijn.