DUNO D2 wint bij Erasmus

2 april 2012 0:00

ERASMUS D2 - DUNO D2 2 - 4 Zaterdag 31 maart 2012. De wedstrijd begon om 12.45 uur. In de eerste minuut van de wedstrijd was er gelijk een dreiging van Erasmus en werd er bijna gescoord. Daarna probeerde DUNO het, Patrick liep alleen door en kreeg ook alle kans om door te lopen, gaf de bal aan Joey en schoot, hij miste, probeerde het opnieuw maar schoot in de handen van de keeper. Dat gebeurde ook aan de andere kant. Vincent hield een aantal ballen gelukkig tegen. In de 15e minuut werd DUNO even gevaarlijk voor het doel en hetzelfde gebeurde bij Erasmus. Hier kwam niets uit. In de 17e minuut kreeg Patrick de bal en liep er lang mee door en uiteindelijk scoorde hij zelf. 0-1. Goed gedaan! Erasmus probeerde natuurlijk ook te scoren maar dit mislukte. Ook Patrick miste een paar keer. Maar in de 26e minuut kwam er een uitval van Erasmus en er werd gescoord. 1-1. En helaas net voor de rust scoorde Erasmus 2-1. Jammer! We gingen de tweede helft in, het werd steeds kouder, het leek wel winter. Al heel gauw scoort Patrick in de 3e minuut. 2-2. Gelukkig geen achterstand meer. Heel snel erna geeft Diresh[schrijf ik het zo goed?} een voorzet aan Patrick en die scoort 2-3. Hierna was er nog even paniek want Vincent liep een heel eind zijn doel uit en we dachten dat er gescoord zou worden door Erasmus maar gelukkig redde Vincent zich uit de situatie. Een paar minuten later werd er door Joey gescoord, hoe dit tot stand kwam weet ik niet meer want ik kreeg het steeds kouder en heb dit niet opgeschreven. Stand: 2-4. Later in de wedstrijd was DUNO steeds voor het doel van Erasmus en probeerde weer te scoren. Het was behoorlijk chaotisch maar wel leuk om naar te kijken. Geen ene poging lukte. Maar niet getreurd, we hebben gewonnen en dat is wat telt. De stand bleef 2-4. Gefeliciteerd jongens! Patty