DUNO D2 wint ruim van HBS

6 oktober 2013 0:00

HBS D6 stond een plaatsje boven DUNO in de poule, winst voor de D2 zou hierin verandering brengen. Reden genoeg dus om er op deze qua omstandigheden ideale voetbalochtend vol tegenaan te gaan. Dat gebeurde na het maken van de teamfoto dan ook. De wedstrijd speelde zich in de eerste helft hoofdzakelijk op de helft van HBS af. Helaas schortte het nog in de afronding, zodat we met een gezien het spelbeeld nogal krappe 1-0 voorsprong gingen rusten. HBS begon de tweede helft met nieuwe moed, waarbij men af en toe dreigend voor het DUNO-doel opdook. De kansen werden nu echter door DUNO wel benut waardoor de tegenstander langzaam maar zeker het vertrouwen in een goed resultaat verloor. Uiteindelijk vermeldde het mobiele scorebord een 6-1 uitslag, waar weinig aan af te doen was. Leuk om naar te kijken deze wedstrijd, met twee ploegen die er een sportieve strijd zonder wanklank van maakten.