Bianca Nederlof ziet D2 verliezen maar jongens wel hun best doen

13 september 2011 0:00

HBS-DUNO D2 9-2, zaterdag 10 september 2011
DUNO begon de dag goed, want wat was het toch een prachtig weer voor een leuke pot voetbal!

1e helft HBS scoorde al meteen in de 3e minuut 1-0 Hierdoor was DUNO wat overrompeld en door weer een snelle aanval scoorde HBS vrijwel meteen 2-0. Onze jongens en meid lieten het hier niet bij zitten en Giovanni kreeg de bal te pakken en gaf een mooie voorzet naar Noa, die miste tot twee keer het op net een haartje het goal van de tegenstander. Ondanks de aanvallen van HBS kan Giovanni een corner nemen, DUNO blijft even pingelen voor het doel van HBS om een kans te zoeken om te schieten, helaas hij gaat er maar niet in! Na een tijd bal bezit te hebben gehad ziet HBS toch een kans om 3-0 te scoren. DUNO vecht terug en Diresh maakt 3-1 Ondanks dat de keeper (Casper) een aantal ballen wist weg te houden vloog helaas heel ongelukkig de bal door zijn handen en zo scoorde HBS 4-1 Vlak daarna wist hij dit voorval goed te maken en door een mooie duik wist de keeper 5-1 te voorkomen.

2e helft We gaan verder met de tweede helft en al in de 1e minuut weet HBS 5-1 te maken, ook nu maken ze er weer snel een doelpunt achteraan en het wordt 6-1. Duno laat het er niet bij zitten en via een flink schot vanuit het doel, knalde Chiovanni hem door en maakte er 6-2 van! HBS zag weer kans en maakte 7-2. Vanuit DUNO werd er een corner genomen en er werden wel 4 pogingen gedaan om te scoren tegen HBS maar alsof de duvel ermee speelde het wilde helaas niet lukken. Weer een aanval van HBS richting het doel van DUNO maar gelukkig wist Noa net op tijd de bal weg te schieten! Ineens werd het bijna 8-2 maar deze wordt afgekeurd in het voordeel van DUNO. Helaas weet HBS uiteindelijk toch 9-2 te scoren en daarmee eindigt deze wedstrijd.
Let goed op met de trainen zodat jullie je technieken kunnen gebruiken in het veld tijdens een wedstrijd want jullie kunnen het! Jongens en meid, jullie hebben je koppies niet laten hangen en ondanks het warme weer je best gedaan.