Duno D2 wint met dubbele cijfers van ABF D1(met foto's)

15 september 2012 0:00

Na de klinkende overwinning van vorige week tegen Sv Erasmus D2, moesten onze jongens (Carmen is nog steeds geblesseerd) thuis aantreden tegen ABF D1. De tegenstander kwam met slechts negen spelers naar de Haagse Dynamiek, dus deze wedstrijd moesten we kunnen winnen.

Het duurde even voordat Calvin, via de voet van de tegenstander, de 1-0 aantekende, maar daarna ging Duno vol gas vooruit. Onze jongens kregen de ene kans na de andere, maar de bal wilde er lange tijd niet in. Vlak voor rustschoot Leonardo de bal dan toch achter de keeper in het net. Met een 2-0 voorsprong konden we naar de kleedkamers.

Na rust kwamen onze spelers echt op stoom. Dankzij twee doelpunten van Marten werd het 3-0 en 4-0, een schitterend afstandsschot van Corneille betekende de 6-0. En de D2 wilde meer. Gian Luca en Rik (2x) zorgden uiteindelijk voor een 9-0 stand.Keeper Nickmoest zijn best doen om gefocust te blijven. Het spel speelde zich grootdeels op de helft van ABF af. Toch wist hij met een paar prima reddingen zijn doel schoon te houden. Het was Nick die de einduitslag op 10-0 bracht door een goed ingeschoten penalty.

Jongens een mooier verjaardagscadeau had trainer Aad zich niet kunnen wensen. Blijf zo doorgaan en dan gaan we een heel mooi seizoen tegemoet.