D2 slaat toe tegen VCS

30 augustus 2011 0:00

VCS D3- DUNO D2 0-6

Een nieuwe zaterdag een nieuwe kans dat moeten de spelers van de D2 gedacht hebben deze zaterdag. Want liep het spel vorige week nog niet zo lekker, daar hadden onze spelers deze week totaal geen last van. De aanvang van de wedstrijd begon wat verwarrend niet door het spel van de spelers maar er was maar 1 grensrechter (vader van Ömar bedankt!) maar die moest de eerste minuten grensrechteren zonder vlag en eigenlijk 2 kanten tegelijk. Nadat er ook van VCS kant een grensrechter kwam (met 2 vlaggen) kon het spel en helaas ook de regen, losbarsten. Na enkele mooie acties o.a. van Ömar op Giovanni die maar net naast schoot, en Casper die een paar reddingen uitvoerde schoot Diresh Duno op een 1-0 voorsprong. Na deze mooie treffer volgde al snel een haast nog mooiere treffer van Djilano.
RUST 0-2 De tweede helft was een genot om naar te kijken en voor sommige onder de toeschouwers ook een leerzame helft. Zo werden de toeschouwers op een heuse hattrick getrakteerd: Sjowie (ook wel Joey genoemd) benutte 1 penalty en kreeg de smaak te pakken want de volgende 2 doelpunten kwamen ook via zijn voetbalschoenen in het doel van VCS. Stand 0-5 Da's nou een zuivere hattrick riepen de voetbalkenners, dus dat weet ik dan ook weer. Het laatste doelpunt van Duno kwam van Giovanni en dat was een beauty, van eigen helft, voor mijn gevoel 100 man van VCS voorbij spelen en dan met links scoren (terwijl je rechts bent) daar hoef je geen voetbalkenner voor te zijn om te zien dat dat een prachtig doelpunt was.
Ik wil ook nog vermelden dat alle spelers van Duno hard hebben gewerkt. Ze bleven jagen, elkaar sturen maar ook super verdedigen want VCS was af en toe ook gevaarlijk bij het DUNO goal. Ik heb naar een echt team staan kijken en dat doet mij goed. Casper, Djilano, Joey, Diresh, Kadir, Ibo, Karan, Ezra, Noah, Dylan, Ruchir, Sidney, Ömar, Giovanni bedankt voor een heerlijke wedstrijd.