DUNO D2 MIST WAT VUUR IN HET SPEL

27 maart 2012 0:00

WIK D1 - DUNO D2 3-1 Het was weer eens een heerlijke zaterdagochtend. Het zonnetje scheen, temperatuur was goed en we hadden geen wekker hoeven te zetten. Beter dan dit krijg je het niet. De toeschouwers hadden er zin in. Ze zochten een mooie plek in de zon en begonnen al enthousiast Hup!! Hup!! te roepen al voor de wedstrijd begon. ….En toen begon het! De eerste helft begon en het was al gelijk te zien dat sommige van onze voetballers wel de zin hadden in grootse dingen doen maar niet de energie. Er werd niet altijd even gretig gejaagd op de bal. Ik ben namelijk geen voetbalkenner maar mijn logica zegt mij dat als iemand van DUNO je aanspeelt en jij blijft achter een mannetje van Wik afwachten tot de bal bij je is, dat je dan redelijk de kans loopt dat degene van Wik er eerder bij is dan jij. Maar het was niet allemaal kommer en kwel soms zag je de boel weer behoorlijk opleven en ontstond er een mooi samenspel. Als de tegenpartij op rukte stond Vincent en de verdedigers al weer klaar om hun aanval af te wenden. Vincent was een keer helaas zo fanatiek dat hij de bal met zijn handen pakte buiten zijn gebied. De tegenstanders kregen hierdoor een vrije trap maar gelukkig ging dat er vet naast. En doordat Noah weer in een keepers reflex de bal van Kadir op het doel van Wik afwendde, bleef het 0-0 tot aan de rust. Na de rust wist Wik al vrij snel gebruik te maken van wat onrust voor het DUNO doel en scoorden hun eerste goal. De DUNO-ers lieten ze niet lang genieten van de voorsprong want Ibo wist uit een corner of vrije trap te scoren!! Het spel zette zich zo voort zoals in de eerste helft. Soms leuk spel om te zien en soms iets te weinig vuur om het graag genoeg te willen. Wik voelde zijn kansen en maakte nog twee doelpunten. Het eindigde dus 3-1. Jongens en meid niet getreurd, je kan niet elke week vlammen. En het was nog steeds een leuk partijtje voetbal!! Groetjes Noraima