DUNO D3: Herfstkampioen!

17 december 2015 0:00

Zo daar gingen we de laatste wedstrijd in voor de winterstop. Dit was voor het eerst op een zondag. We moesten tegen Lyra en dit was de enige tegenstander waar we van verloren hadden, dus we waren gewaarschuwd.

De eerste helft was gelijk te zien dat we het niet makkelijk zouden krijgen. We speelden goed maar kwamen maar niet door hun defensie heen. We scoorden toch de eerste goal Door een penalty van Daniel. Niet snel erna kwam de 1-1 en we wisten dat we wakker moesten blijven en alert. Giovanni schoot mooi de 2-1 binnen en het leek wel of we de Champions League hadden gewonnen zo blij was hij. Dit was helaas snel weer voorbij toen de 2-2 viel. Vlak voor rust kon Dylan mooi de 3-2 maken een mooi cadeautje voor hemzelf aangezien hij zaterdagavond z'n verjaardag vierde.
Na de peptalk in de rust gingen de jongens voortvarend van start en scoorden we snel de 4-2 en 5-2 Door Giovanni en Robin, laatstgenoemde viel bij ons in omdat Aman op vakantie was en Mick helaas door ziekte was geveld. We dachten 'kat in het bakkie' en de score uitbreiden. Dit viel helaas vies tegen aangezien de tegenstander het er niet bij liet zitten. De laatste tien minuten was het billenknijpen, want ze scoorded de 5-3 en de 5-4 vlak voor tijd. Eindelijk was daar het eindsignaal van de scheids.
Jongens een topprestatie Herfstkampioen met maar een verlies partij. Wil hierbij alle ouders (supporters) bedanken voor het aanmoedigen langs de lijn elke wedstrijd. De aantallen woorden steeds meer haha. Ouders van Aman en Ed bedankt voor het vlaggen. M'n trainingsmaatje Kenrick bedankt voor alle trainingen tot nu toe en de gezelligheid samen.
Na de winterstop gaan we weer vrolijk verder met zn allen toe werken naar het einde van het seizoen waar we misschien KAMPIOEN kunnen worden.