Opnieuw negenklapper voor DUNO D3

11 november 2015 0:00

Zo vandaag begon weer de tweede competitiewedsrijd. Vorige week hadden we goed gespeeld en een mooie uitslag behaald 9-1. Vandaag tegen ODB, altijd een lastige tegenstander en onze buren, dus er was sprake van een echte derby.

De eeste helft ging wat moeizaam van start maar toen de eerste erin viel, ging het spel erna ook stukken beter. Giovanni mocht de eerste helft weer van een mooie hattrick genieten. Daniel schoot mooi van 20 meter binnen en zelfs nog op de lat van die afstand. Mick en Aman maakten mooie acties maar troffen helaas geen doel. We sloten de eerste helft met een mooie 4-1 voorsprong af.
Na een kleine toespraak van Kenrick en mij ging de tweede helft van start. Als opdracht blijf lekker samenspelen en houd druk op de tegenstander. Dit gebeurde gelijk vanaf de eerste minuut en Aman kopte een mooie bal van Mick in: 5-1. Na een mooie steekbal van Daniel ging Morris Hoffman ervandoor die helaas op 18 meter onderuit werd geschoffeld. Giovanni ging achter de bal staan en schoot hard boven de keeper binnen. Doelpunt nummer vier van zijn kant. 6-1 en de wedstrijd was gespeeld.
ODB scoorde daarna de 6-2. Na een strakke pass van Mick, maakte Tim nog een mooie actie aan de linkerkant en schoot de bal hard in. Mick was ongelukkig in de afwerking maar gaf de ene assist na de andere. Hieruit scoorde Dylan ook nog eens de 8-2 binnen. De laatste aan de kant van DUNO kwam op naam van Giovanni die weer hard binnen schoot 9-3. ODB deed in de laatste minuut nog wat terug via een penalty. Giovanni tackelde zijn tegenstander van achter en de scheids(zn vader) moest hierdoor fluiten haha.