DUNO D3 heeft het zwaar tegen de koploper Die Haghe D4

22 maart 2014 0:00

DUNO D3 - Die Haghe D4 1 - 11 Het is weer zaterdag en we kunnen weer voetballen. Vandaag moesten we tegen de koploper Die Haghe. Die Haghe heeft nog geen wedstrijd verloren of gelijk gespeeld. Ons doel was om een punt te pakken op Die Haghe. We begonnen sterk met twee hele mooie kansen in de eerste 8 minuten. Maar het bleef bij kansen al na 9 minuten maakte Die Haghe 0-1. We konden niet voorkomen dat we de rust in gingen met 0-6. Met volle moed en de doelstelling bijgesteld (zelf een doelpunt scooren) gingen we de tweede helft in na 7 minuten te hebben gespeeld in de tweede helft kopte Luca de voorzet van Rick in het doel van Die Haghe, het staat nu 1-7. Helaas hebben wij niet meer doelpunten kunnen maken en de eindstand is 1-11 geworden. Al met al, we hebben ons best gedaan. We gaan komende week weer trainen