Gelijkspel DUNO D3 tegen RAS

30 maart 2014 0:00

DUNO D3 - RAS D2 2 - 2 Wat een mooie dag, de zon scheen en we konden weer aan de bak op veld 2. We moesten vandaag tegen de D2 van RAS. RAS staat onderaan maar we beseften wel dat we niet zomaar zouden winnen. DUNO begon goed, Rahil schoot al na 10 minuten een bal tussen de palen. We bleven vechten op een zeer sportieve manier maar in de eerste helft lukte het ons niet om de voorsprong uit te breiden. We gingen de rust in met 1-0. In de tweede helft zagen we wat veranderingen in het veld bij het team van RAS. Zelfs een oud DUNO speler die vorig jaar bij ons in de D3 speelde en nu bij RAS D1 voetbalt deed ineens mee. Na ongeveer 7 minuten gespeeld te hebben maakt we 2-0. Rahil kreeg de bal weer tussen de palen en onder lat in het net. We waren erg blij. wel wisten we dat we moesten blijven voetballen. 13 minuten later maakte RAS 2-1 en 3 minuten voor het eind signaal maakte RAS de gelijkmaker 2-2. Dat was jammer. Maar wij hebben wel op een sportieve manier gestreden en gevoetbald, veel rode gezichten en zweet. Nu maar morgen kijken of er bij ADO tegen PEC Zwolle meer punten te behalen vallen. Tot morgen en anders tot maandag op de training. Groet,