Kampioensfeest voor DUNO D3

12 april 2016 0:00

DUNO D3 - Den Hoorn (1-0) 2-0
Vorige week waren we officieel kampioen geworden uit bij Wippolder. Vandaag moesten we tegen Den Hoorn laten zien dat we ook deze wedstrijd konden winnen, want na de wedstrijd was het feest. Dus zou het wel leuk zijn als we zouden winnen. Den Hoorn ging het in ieder geval niet aan ons cadeau geven, dat was wel duidelijk in deze wedstrijd.

De eerste helft ging van start en was eigenlijk de gehele tijd rommelig en niet zoals we normaal speelden. Je zag dat de jongens nerveus waren ondanks ze al kampioen waren. Ze wilden deze wedstrijd ook heel graag winnen. Met een gelukje en met behulp van Den Hoorn scoorde Giovanni fraai de 1-0 binnen.Daarna ging het spel een stuk beter en voor rust kregen we zelfs nog een penalty mee vanwege een handsbal. Daniel ging achter de bal en die schoot de bal helaas geplaatst op de lat waardoor we gingen rusten met 1-0. In de rust kleine peptalk gegeven dat ze lekker door moesten blijven voetballen. De tweede helft ging van start en we waren de betere, maar toch ging het nog steeds niet vanzelf. Genoeg kansjes maar de bal wou er niet in. Het werd weer een spannende pot net als uit bij Den Hoorn. Vlak voor tijd schoot Mick de bevrijdende 2-0 in en toen kon het feest eindelijk losbarsten.
D3 Kampioenen
Na de wedstrijd deelde DUNO-voorzitter Henri van Doorn de medailles uit. In de kleedkamer stond de champagne klaar en toen iedereen klaar was met douchen, aten we boven lekker een drankje en een patatje. De spelers kregen twee leuke geschenken als herinnering aan het kampioenschap. Heel de wedstrijd stond er ook een dj op het terras die top stond te draaien zodat het feestje helemaal compleet was.
Jongensen,jongedame ik ben apetrots op jullie allemaal met wat we gepresteerd hebben.
Joey
Ps: Ik wil alle ouders, familieleden,vrienden, kennissen en het DUNO-bestuur bedanken voor deze topdag voor onze kinderen.