Nog zes te gaan voor DUNO D3

6 maart 2016 0:00

DUNO D3 - Vredenburgh D5 (5-0) 7-0
Vorige week ben ik in alle drukte mijn verslag vergeten. Alle ouders hebben blijkbaar niks gemerkt, want ik heb er geen commentaar op gehad haha. Vorige week was daar de knaller van 11-0 tegen onze buren ODB. Waar we zenuwachtig begonnen de eerste 15 minuten speelden we het daarna goed uit. Vandaag de wedstrijd tegen Vredenburch.

Deze tegenstander hadden we nog niet gehad dus we wisten niet wie we voor ons kregen. Had de jongens alleen meegedeeld dat ze gewoon lekker rustig moesten gaan voetballen, plezier hebben en lekker de bal laten gaan. De eerste twee goals knalden we al snel binnen door een schitterende vrije trap van Daniel en daarna scoorde Giovanni uit een mooie een-twee met Daniel. Kort daarop pakte Gio, die vaak niet veel te doen heeft, op een belangrijk moment twee goeie ballen. Had Vredenburch op dat moment gescoord, hadden we denk ik een moeilijke wedstrijd gehad. Gio top gedaan! Daarna haalden we snel voor rust de buit binnen met nog twee goals van Giovanni en een van Aman.
De tweede helft was de wedstrijd gespeeld. Vredenburch probeerde het wel maar Gio stond elke keer op de goeie plek. We scoorden er nog twee door Giovanni en Aman. Door deze stand kon ik sommige jongens op andere posities proberen en dat pakte prima uit verder.