Weer monsterzege voor DUNO D3

1 december 2015 0:00

DUNO D3-Laakkwartier D5 8-0 (1-0)
We speelden weer tegen Laakkwartier, bij de start van de competitie was dit ook onze eerste tegenstander. Die wedstrijd werd met 9-1 gewonnen, dus dat kon weer een mooie pot worden voor ons. De kinderen wel verteld dat ze niet te makkelijk moesten denken in verband met de eerste wedstrijd.

Eenmaal toen we op het veld stonden, zagen we dat Laakkwartier niet helemaal hetzelfde elftal was als vorige keer. De eerste helft ging van start en was erg rommelig. Gelukkig voor ons scoorde Giovannis voor rust de 1-0. De tweede helft ging van start en ja op DUNO staat zo'n mooi bord "we zijn niet de champions league", maar wat deze jongens lieten zien in de tweede helft leek er toch wel aardig op.

Ik zag een TEAM staan iedereen speelde geweldig wat resulteerde in zeven goals na rust. Als we zo blijven voetballen als in de tweede helft tegen Laakkwartier, dan gaan we een leuk seizoen tegemoet met wie weet een leuk feest op het einde. Jullie waren allemaal TOP grote klasse!

Ps: de goals in de tweede helft waren van Giovanni 2x, Mick 2x, Aman 2x en Dylan 1x.