Eindelijk de tien voor DUNO D3

10 december 2015 0:00

WIK D1-DUNO D3 (0-7) 4-10
Op een winderige zaterdag gingen we naar WIK. We moesten al om half 9 voetballen dus dat betekende om 7.45 verzamelen pfff. WIK had pas een wedstrijd verloren en de rest gewonnen, dus we gingen er vanuit dat het een zware pot zou worden.

De eerste helft was begonnen en de wedstrijd verliep totaal anders dan we vooraf verwachtten. DUNO voetbalde ook heel goed, maar de weerstand was van een laag pitje. De eerste helft scoorde Gio 5x en Tim schoot er 2 in. Met een 0-7 voorsprong gingen we rusten. De tweede helft hadden we de jongens al gewaarschuwd dat ze niet te makkelijk moesten denken. Dit gebeurde helaas wel waardoor we snel drie tegendoelpunten kregen.

Daarna gingen we gelukkig weer lekker voetballen en scoorden we nog twee keer: Wesley en Aman tikten de bal mooi in het net. Door een eigen goal konden we de mooie dubbele cijfers konden noteren. Wik scoorde nog een keer tegen waardoor de eindstand 4-10 in ons voordeel werd. Toppers allemaal stuk voor stuk goed gevoetbald ondanks de vroegte.