Dit was een leuke wedstrijd, jongens. En spannend!

Met een gastspeler erbij, die ons blijkbaar erg inspireerde, gingen we er goed tegen aan.
We speelden goed over, met name ook in de aanval, en er werd fel verdedigd.
Onze gastspeler scoorde dan ook al gauw de 1-0.

Die Haghe liet zich met name in de eerste helft ook niet onbetuigd en had zo z'n kansen, wat uiteindelijk ook resulteerde in de 1-1.
Geinspireerd door onze gastspeler bleven we echter aanvallen en vrij kort voor rust scoorden we 2-1.

Dit leek zeker kansen te bieden voor de tweede helft.
Kansen waren er met name voor ons dan ook in overvloed.
De bevrijdende 3-1 kwam toen Shane met een mooie kopbal scoorde.

Ook hierna bleven we in de aanval en er hadden nog zomaar nog een goal of drie in gezeten.
Ook Die Haghe bleef tegenstand bieden, maar dankzij de eerde genoemde felle verdediging kwamen ze niet tot scoren.

Jongens en meisjes, een leuk resultaat dus.
Onze eerste overwinning in deze competitie.