Trots op bikkels DUNO JO13-3 ondanks verlies tegen Quick Steps

9 september 2016 0:00

DUNO JO13-3 - Quick Steps JO13-2 0-6, zaterdag 3 september 2016

Op zaterdag 3 september stond er voor de boys van J013-3 hun eerste wedstrijd tegen Quick Steps J013-2 op het menu. Met gespannen gezichten en sommigen met een knoop in de maag werden de posities aangehoord, ze wisten dat de tegenstander een pittige uitdaging was. Wissels waren Yusuf en Edwin, om het team compleet te krijgen in verband met geblesseerde spelers hebben we Jason van de D4 en Jorg van de E mogen lenen. Waar wij zeer dankbaar voor zijn, vol goede moed gingen ze het veld op, de eerste helft begonnen we met in het doel Dean, in de verdediging; Tom, Collin, Diego, Ayman. In het middenveld stonden; Domininick, Bas en Donne, met als aanvallers; Elijah, Jason en Daan tevens de aanvoerder.

De eerste helft wisten de boys zich aardig staande te houden, wat ik zeer bewonder aan gezien er spelers voor het eerst in D formatie een wedstrijd speelde, vlak voor rust werdt het 0-1. In de rust de opstelling aan gepast die was als volgt: Doel Dean, verdediging; Elijah, Collin, Diego en Ayman In het middenveld; Daan, Bas en Donne met als aanvallers; Tom, Jason en Dominick. En daar begonnen ze aan de 2e helft, ondanks de peptalk en de vele wissels vanwege blessures raakte de boys verder op achter stand.E n ondanks die 0-6 zijn wij trots op onze bikkels, ze hebben toch de schade weten te beperken van deze pittige tegenstander. En zullen er hard aan gaan werken om bij de volgende wedstrijd bij Quick Steps die punten terug te halen

Tevens heeft de J0-13-3 een wissel beker voor de speler van de week: Deze beker is die zaterdag met Collin mee naar huis gegaan.