Overwinning voor DUNO D3

20 april 2013 0:00

Quick D7 - DUNO D3 0 - 2 Leuke en vooral spannende wedstrijd tegen een fijne en sportieve tegenstander. Om alle spelers evenveel te laten spelen werd er gewisseld met steeds twee kids om de 10 minuten. Gaf een wat rommelig beeld maar werd door de kids prima opgepakt bij de vele positiewisselingen. Rens scoorde de 0-1 en diep in de 2e helft stelde Amber met 0-2 de "boel" veilig. We komen nu ineens op 8 punten en zullen bij voortzetting van deze ontwikkeling binnenkort van de laatste plaats af gaan,denk ik. Dani kwam om te spelen maar is als toeschouwer blijven kijken. Jan