DUNO D3 maakt de trainers trots met 6-2 overwinning

22 maart 2015 0:00

DUNO D3 - Verburch D4 6-2, zaterdag 21 maart 2015
Na het gelijke spel ( 1-1 ) tegen toen nog mede koploper Scheveningen, kwam Verburch vandaag op bezoek op Haagse Dynamiek. We hadden iets goed te maken, want verloren daar onnodig met 5-4. Er was dan ook niet veel voor nodig om onze mannen (en Esmay natuurlijk) te motiveren.

Zeer veel kansen die we niet wisten te benutten, resulteerden toch in een 1-0 voorsprong. Niet snel daarna kwam Verburch voor het eerst over de middellijn en was het gelijk 1-1. Onnodig en onverdiend gingen we met die stand de rust in.

Na rust een nog gemotiveerder DUNO, wat resulteerde in een doelpuntenfestijn. Kansen en schoten die er nu wel invlogen. Mick die zijn doelpunten weer meepikte, Rahil die weer goed op snelheid werd gebruikt en scoorde en toch wel hoogtepuntje van de wedstrijd, Mark die 2 beauty's maakte van afstand.

Natuurlijk konden we ook deze wedstrijd niet winnen zonder ons ijzersterke middenveld, meedogenloze verdedigers en steeds beter keepende sluitpost. Door het verlies van HBS en Scheveningen kruipen we dichter bij de top 3, en dan hebben wij nog 1 wedstrijd minder gespeeld!!

Volgende week thuis tegen Loosduinen op veld 1, en die verloren we daar met 2-0... Meer hoef ik niet te zeggen toch?? Wim Storm bedankt voor je hulp van gozer....