DUNO D3 laat tegen HBS zien dat het een echt team is

10 maart 2015 0:00

HBS D7- DUNO D3 1-5, zaterdag 7 maart 2015
Afgelopen zaterdag stond er weer een top wedstrijd op het programma voor de D3. Na twee weken terug met 2-4 onderuit te zijn gegaan tegen Sportclub Monster (nummer 2 op de ranglijst), was het nu de nummer 3, HBS, waar we op bezoek moesten.

Iedereen was van de partij, dus we konden met 14 man aantreden. De eerste 20 minuten konden we HBS goed onder druk houden en kwamen zij niet eens in de buurt van onze keeper, wat ook resulteerde in een verdiende 0-1. Volgens mij was dit het eerste doelpunt van Erik dit seizoen.

Het was wel duidelijk dat onze mannen iets recht wilde zetten na het teleurstellende verlies van 2 weken terug, die ook echt niet nodig was. In de tweede helft kwamen we iets meer onder druk te staan, maar door goed verdedigend werk van onze achterhoede en aardig keeperswerk van Tijs, was het juist Duno die snel uitliep naar 0-5. De ene aanval was nog mooier dan de andere. HBS redde de eer door toch een keer te scoren, maar dat bracht deze overwinning zeker niet in gevaar!

Ook deze week hebben we weer eens laten zien dat we echt een team zijn, en als iedereen iets over heeft voor elkaar, we echt met de top mee kunnen draaien.

Volgende week komt koploper Scheveningen op bezoek op Haagsche Dynamiek. We hebben iets goed te maken, want daar verloren we onverdiend.

Oke we spelen vroeg (08.30 uur), maar reken toch op veel steun van onze aanhang!!