DUNO D3 heeft de wind tegen

17 februari 2014 0:00

DUNO D3 - HBS D7 1 - 6 Vandaag mochten wij weer eindelijk een wedstrijd spelen (2 weken achter elkaar afgelast). We moesten tegen HBS D7. We begonnen best goed aan de eerste helft ondanks de storm tegen. Na ongeveer 12 minuten kregen wij ons eerste doelpunt tegen die via een mooie hoekschop en wind en geluk in 1 keer over Erik heen ging het doel in. DUNO liet zich niet kennen en bij de rust werd het 1-3 door een mooie doelpunt van Rahil door een mooie voorzet van Dylan. In de kleedkamer werd er een en ander uitgelegd door de trainer,hoe we moesten spelen. We begonnen vol goeie moed aan de tweede helft,maar het leek soms wel of ze er geen zin in hadden, er werd gewandeld i.p.v. rennen, de bal werd vaak naar tegenstander geschopt , er werd niet onderling gecommuniceerd met elkaar. De tegenstander vond dat wel prettig en scoorde er rustig op los uitslag 1-6. Deze uitslag was niet nodig geweest als jullie gewoon naar de trainer luisteren, en niet door elkaar zitten te praten of met telefoons zitten te spelen, tijdens het uitleggen. groetjes Evelien