DUNO D3 is wel eens op een sportievere tegenstander dan GDA gestuit

2 september 2012 0:00

GDA D4-DUNO D3 13-1 (1-1 rust)

Ja wat is de goeie tekst om een verslag te schrijven van een eerlijke 1e helft en onsportieve zet van de GDA leider in de 2e helft.

In een gelijk opgaande wedstrijd zorgde Shane met 0-1 dat dit een leuke "pot" voetbal zou gaan worden.

In aanvallend opzicht was GDA in de 1e helft wel iets beter en kwam voor de rust op gelijke hoogte 1-1 dus.

Tristan stond toen nog als een "leeuw"te keepen en we gingen met het rustsignaal tevreden naar de kleedkamer.

De 2e helft was nog niet goed op gang of we hadden er plots al 4 goals tegen mogen ontvangen, veldbezetting maar iets gewijzigd maar dat mocht voor "geen meter" helpen.

Plots werd er in mijn oor gefluisterd dat GDA nieuwe spelers uit hogere teams had omgewisseld voor een flink aantal spelers uit de 1e helft en daardoor werd mij ineens duidelijk waarom we overlopen werden en nog als figuranten meededen.
Na nog een paar omzettingen, wat niets meer hielp, stonden we tegen het eind van deze onsportieve partij op 13 doelpunten tegen.

Een ontroostbare keeper liep verdwaasd rond temeer omdat hij in de 1e helft alle lof over hem werd uitgesproken en maar 1 doelpunt had toegestaan.

Kan in ieder geval een compliment geven aan het getoonde spel in de 1e helft en zag Dani prima linkerverdediger spelen en Shane met Amber centraal achter goed uit de "verf" kwamen.

Voorin en in het midden kwamen we wel wat wedstrijdritme en conditie tekort maar bleek tot de rust nog in redelijke banen, na de rust met de nieuwe spelers van GDA was dit niet meer genoeg.
Na het douchen van een aantal spelers en de kleedkamer opgeruimd kon ik toch geen genoegen nemen met de onsportieve zet van GDA en ben naar de commisiekamer gegaan om ook de sleutel in te leveren en tegelijk m'n ongenoegen uitgesproken.
Het dienstdoende commissielid van voor de wedstrijd bij het invullen namen en codes was nog aanwezig en nadat hij mij had aangehoord vertelde hij me dat hij dit ook meegekregen had en zeer verontwaardigd was en z'n medewerkers hierop had aangesproken, erger nog een van de leiders was na de wedstrijd dus nog de namen en codes aan het invullen op het wedstrijdformulier.
Ik heb gezegd dat dit absoluut niet kan en hij kan invullen wat ie wil en niet meer te controleren is.
De scheidsrechter,van GDA,heeft nagelaten dit te controleren en is dus begonnen met fluiten zonder de namen/foto's/codes te kennen van GDA D4.
Zo lijkt dus het hele systeem nutteloos om serieus ruim voor de aanvang het wedstrijdformulier op de goede manier in te vullen

Bij terugkomst op DUNO eea gemeld en kwamen tot de conclusie dat tegen deze onsportieve praktijken weinig te doen is,temeer omdat het een scheidsrechter van GDA betrof etc.etc.

Resumerend vind ik dat we gelijk gespeeld hebben met 1-1 en we dit zo snel als mogelijk maar vergeten en ons gaan richten op as Zaterdag tegen HBS uit.